LOODGIETERS- EN INSTALLATIEBEDRIJF MARK SPOLDERS
Het hebben van een eigen loodgietersbedrijf is Mark Spolder zeker niet vreemd. Het loodgietersvak is hem met de paplepel ingegoten. Zijn grootvader richt zo'n 60 jaar geleden een loodgietersbedrijf op. Al op zeer jonge leeftijd leert hij zo van zijn vader Theo Spolders, ook werkzaam was als ambachtelijk loodgieter, de kneepjes van het vak. 

In 2003 is het dan zover, Loodgieters- en installatiebedrijf Mark Spolders wordt opgericht. De eerste Opel Combo met zijn eigen logo staat voor de deur. De kwaliteit van Mark zijn werk spreekt voor zich en al snel doet de mond-op-mond reclame zijn werk. Adverteren is niet nodig, de Opel Combo staat alleen nog maar bij klanten voor de deur. Inmiddels heeft hij de beschikking over een breed scala aan de modernste gereedschappen en komt er een volledig uitgeruste Volkswagen Transporter en/of Caddy bij u voorrijden. De witte Transporter en Caddy met het logo van Loodgieters- en installatiebedrijf Mark Spolders is inmiddels een vertrouwde verschijning in Zandvoort en omgeving.

WAT IS ONS WERKGEBIED?
Hoewel ons werk zich voornamelijk concentreert in de omgeving van Zandvoort, Heemstede, Haarlem en Amsterdam voeren wij ook klussen van meerdere dagen uit op grotere afstand. We hebben bijvoorbeeld ook referenties in Alkmaar, Hilversum en Scheveningen. Meer over de werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren vindt u elders op deze site. Uw klus is onze referentie! 

Loodgieters- en installatiebedrijf Mark Spolders...
...kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend!