Al het leidingwerk voor het toe- en afvoeren van water naar alle locaties in uw woning of bedrijfspand. Behalve de waterleidingen verzorgen wij uiteraard ook alle aansluiting op de riolering. Ook het plaatsen van een warmwaterketel of boiler valt hieronder, veelal zal deze worden gecombineerd met de cv-installatie.
Wij kunnen voor u een volledig centrale verwarmingssysteem installeren. Hieronder vallen het leveren en monteren van radiatoren of vloerverwarming en het plaatsen van een gasgestookte HR-verwarmingsketel. Wij kunnen u deskundig adviseren betreffende de te kiezen oplossingen en cv-ketel.
Een nieuwe badkamer installeren of een bestaande badkamer renoveren is voor ons dagelijks werk. Wij nemen u alle zorgen uit handen door alle werkzaamheden voor u uit te voeren. Afhankelijk van de omvang van het project werken we hierbij eventueel met onderaannemers voor stucadoors- en/of tegelwerk.
Veel oude huizen beschikken over karakteristieke zink-, lood of koper details. Wij hebben de vakmanschap in huis om deze op ambachtelijke wijze aan te brengen dan wel te repareren. Ook het aanbrengen van waterwerend loodwerk wordt door ons deskundig uitgevoerd.
Kleine en middelgrote daken kunnen wij voor u in eigen beheer van nieuwe dakbedekking voorzien. De dakbedekking kan bestaan uit dakpannen, leipannen, shingles of bitumen op rol. Ook het houtwerk van uw dak kunnen we deskundig vernieuwen of renoveren. Het plaatsen of vernieuwen van dakgoten en hemelwaterafvoer is natuurlijk ook één van onze werkzaamheden.